Fuldstændig overvældet

10726198_10152375275711361_1732315432_n
MY STREET, KIND OF LIKE IT! 😉

Hvor skal jeg overhoved starte. Jeg er nok så bommet med indtryk og oplevelser! Nu skal i hører!!! Ja billedet oven over det er klart blevet mit nye spoot! intet mere roligere og dejligere end at sætte sig herned når solen er ved at gå ned, MED Mads Langer og John Mayer i ørerne! Klart et sted jeg føler mig totalt tilpas!

Når vi spoler lige tilbage !! Bom.. fjernbetjeningen fra flyveren i hånden! Ja tak… jeg fik set rigtig mange film og udnyttet free drinks with or without alcohol ombord ;)! det hjalp lidt på nerverne og flyttede tankerne lidt. Da jeg landende ventede jeg på min skønne morfar som ankom 1 time efter mig. Han skal være i Hong Kong fjorten dage grundet forretning, så har heldigvis en private tourguide det første stykke tid, inden jeg skal stå på egne ben med arbejde herovre. 32 grader, helt fugtigt og det første jeg elsker ved denne lufthavn er lige så snart du kommer ud kigger du på palmer, jeg elsker palmer! Så føler jeg ligesom at jeg er på ferie. Plus den bekendte duft jeg forbinder med Frankrig, som giver en tryghed ! Dejlig start.

Vi kører ud til Koowloon, Tsim Sha Tsui hvor vi tjekker ind på vores hotel Marco Polo, som ligger på Canton Road – super fed gade! For enden ligger denne smukke promenade der er på billedet. Allerede her er min moffe totalt sej at have med da han er så nem da de spørger om han vil opgraderer – 2 sekunder JA TAK! okay vi er igang. Kommer op, pakker kufferten ud! Da jeg åbner den flyver det ud med mandeparfume – duften af Niclas ! 🙂 åh nej min søde kæreste har gemt små sedler i den mellem tøjet , og nederst et brev , hvor heldig er man lige!!! :=) . Med det samme vil eventyrer moffe ud og vise mig det hele. Vi hiver det nemmeste tøj på da det er 32 grader udenfor! Et skridt ud fra hotellet og du føler du bliver bommet med 1000 indtryk. Gik igennem gaderne, helt i hælene på moffe med en kikset hestehale og en alt for åben mund. Med overvejelser “jeg kan faktisk godt lide det her” da vi kom ned til promenaden og kiggede udover vandet over på Hong Kong Island, hvor solen var ved at gå ned, så var jeg helt sikker på “ JEG KAN TOTALT GODT LIDE DET HER STED” jeg var ellers helt sikker på at det ikke var noget for mig! og alt var på forhånd bedømt.. så lærte jeg også af det. Følte lige jeg nåede at kende de to vigtigste gader, som selvfølelig var shopping gader:) men efter 10min havde vi allerede været på alt for mange gader til at kunne huske noget. Jeg er helt facineret af at deres gader er så vilde på deres helt egen måde. Midt i alt mylderet kan der pludselig ligge den smukkeste indgang op til en helt fantastisk park – SÅ FEDT! (og ja det er her man skulle løbe! – det er nok et godt sted at starte – et sted det ikke er pinligt at se dum ud 😉 her er der nemlig ikke nogen nørd der løber forbi dig rundt om den samme sø 4 gange!!!!)

Så hurtigt sagt, så er jeg rigtig vild med det hele! og specielt mit område!
Vi brugte en masse timer på at smutte rundt i gaderne og se hvor de gode gadekøkkener er og de fede små gyder med de butikker og resturanter man aldrig går på lå. Det er jo så underligt at når du skal på restaurent kan det være du går igennem den mærkeligste gyde efterfulgt af totalt gyser gange og trapper , 2 elevatorer også et eller andet sted ligger der en restaurent som pludselig blinker med 40 lys —> spagetti house that way!! Men det er en ny oplevelse hvert sekund. Vi så nattemarkeder, hvor du bogstaveligt talt kan finde alt (ja selv skilte hvor der står “ NEW HUSBAND, 20HKD” mon der er mange der køber det? og hvor mange har de mon på “lager”) Vi gik ned og tog færgerne som i sig selv er fede turer frem og tilbage til alle de smukke ører. Vi tog ud til en fiskerlandsby der hedder Tai O, hvor de kun cykler ude. nederst er der et billede fra hvordan de bor. Det er en super oplevelse og i sig selv et sus i maven når man ser deres liv. Jeg kunne sagtens stille mig i flere minutter og kigge på den samme person for lige at få et kort indblik i personens liv!

Herefter skulle vi da klart ud og til BIG BUDDA. Fantastisk sted, og dejlig stemning. En oplevelse i sig selv var også det nærmest var en dyre park. Sommerfugle på størrelse med en fugl. Ædderkopper der var alt for store! større end min hånd! og køer der bare gik løs og hyggede sig. Helt klart et sted jeg skal nå at besøge igen. Herfra kunne vi så tage en “condol lift” i ren glas også i bunden. Også kendt som Ngong Ping 360 Skyrail, som er 5.7 km.
Nu ankom vi til Disney Land! 😀 YES YES YES… ej hvor er jeg glad for jeg har sådan en frisk moffe der hiver mig med i Disney Land. Det har altid været min drøm at komme i Disney Land igen, og det bragte kun mine spasser “evner” frem i mig “ Org se, kan vi ikke prøve den der” “ ej vi skal da så meget trykke ham figuren klædt ud som fedtmule i hånden” Sofia 5 år igen.. men moffe er med på det hele og han synes bestemt gerne vi må sidde foran i forlystelserne ! Så det var den fedeste oplevelse! Aften sluttede af med den perfekte Disney afslutning – Disney paraden, og herefter fyrværkeriet! fedt fedt fedt fedt. Mof har planlagt endnu et dagsprojekt i morgen så jeg må hellere hoppe i seng. Klokken er 2 herovre og jeg er stadig døgn bagud. Jeg overvejer at anskaffe mig en skridttæller til de næste dage – den var nok sprunget i dag! Nat nat.

10717980_10152375253821361_2064876707_n Dagens oplevelser

10 thoughts on “Fuldstændig overvældet

  1. Wow Bøieven lyder fantastisk. Er så glad for at du km lide det der. Glæder mig allerede til at læse næste indslag så man kan følge lidt med her hjemmefra ❤️

    Liked by 1 person

  2. Lyder mega fedt Sofiapigen!!! Bliver helt rundtosset af at høre om alle dine oplevelser på så kort tid 🙂 Kan slet finde hoved eller hale i det hele. Men jeg glæder mig til at læse mere og blive endnu mere rundtosset!

    Liked by 1 person

  3. Hold nu op der er gang i Kowloon og omegn, så fedt med alle de indtryk du får givet videre. Jeg ser det hele for mig! Også de store edderkopper GYS ! Super at følge med på turen i HongKongs hede , her fra det efterårs ramte Danmark. Glæder mig til at læse om nye oplevelser. Kærlige kram

    Liked by 1 person

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s